Droge huid zomer | Bepanthen Belgium
Switch Language

Droge benen en armen?

Hydrateer je huid na een  zomerdag intensief met Hydraterende Crème

Heb jij ook heerlijk met je voeten in het zand en je neus in de zon gezeten? Merk je ook dat je benen en armen er nu erg droog uitzien? Dan kan je huid wel wat extra verzorging en hydratatie gebruiken. Tijdens zonnige, warme dagen verliest je huid meer vocht. Verzorg je huid op het einde van een zomerdag intensief met Bepanthen® Derma Hydraterende crème.

Droge zomerhuid

In de zomer geniet je van de zon en zoek je verfrissing in het zwembad of de zee. Hoewel je je waarschijnlijk goed hebt ingesmeerd, heb je je huid wel blootgesteld aan meer zon dan het gewend is. Chloorwater bevat ook bestanddelen die de natuurlijke oliën van je lichaam verwijderen. Het ruwe zand en zoute water zijn ook niet altijd even fijn voor je huid. Al deze factoren kunnen dus leiden tot uitdroging van je huid.
Zien jouw benen en armen er ook droog uit? Neem op het einde van een zomerdag de tijd om je huid de zorg te geven die het verdient. Hydrateer je huid goed en zorg dat het zich kan herstellen. Bepanthen® Derma Hydraterende crème kun je dagelijks gebruiken voor intensieve hydratatie van je huid. Ideaal voor het hele lichaam én het hele gezin!

De voordelen van Bepanthen Derma Hydraterende crème

  • Hydrateert, verzacht en verfrist
  • Lichte, niet vette textuur die makkelijk uitsmeert
  • Ondersteunt het natuurlijke huidherstel*
  • Zonder parfum
  • Voor groot en klein

Bepanthen 75 jaar liefde voor de huid

Bij Bepanthen® hebben wij al 75 jaar liefde voor de huid. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen van producten die het huidherstel ondersteunen. Bepanthen® gelooft in de kracht en het zelfherstellende vermogen van de huid. Daarom maken wij het liefst gebruik van stoffen die het natuurlijke proces van het huidherstel ondersteunen. De speciale combinatie van onder andere lipiden, glycerine en pro-vitamine B5 hydrateren de huid en herstellen de huidbarrière.
Zorg jij dat jij ook een beetje lief bent voor je huid? Bepanthen® is verkrijgbaar in de apotheek, online apotheken, parafarmacie en drogisterijen.

*Dankzij pro-vitamine B5.

Curve Image Droge huid

Onze producten

Bepanthen Derma Hydraterende crème 50g

Bepanthen Derma Hydraterende crème

Bepanthen® Derma Hydraterende crème bij trekkerige, gedehydrateerde huid hydrateert, verfrist en ondersteunt het natuurlijke huidherstel dankzij pro-vitamine B5. Zonder parfum.

Bepanthol Herstellende Lippencrème

Bepanthol Herstellende Lippencrème

Bepanthol® Herstellende Lippencrème bij droge, ruwe en gekloofde lippen hydrateert en ondersteunt het natuurlijke huidherstel dankzij pro-vitamine B5. Zonder parfum.