Rode babybilletjes verzorgen | Bepanthen Belgium
Switch Language

Rode babybilletjes

Rode babybilletjes komen veel voor bij baby’s. Vrijwel elk kind krijgt er in de jongere jaren wel een keertje mee te maken. Rode babybilletjes zijn zeker niet leuk om te zien, maar het is makkelijk te verzorgen met Bepanthol® Babyzalf.

Rode babybilletjes | Bepanthol Babyzalf

Rode babybilletjes kunnen erg vervelend zijn, maar gelukkig wel goed te verzorgen, met Bepanthol® Babyzalf. Door de speciale samenstelling legt Bepanthol® Babyzalf een beschermend laagje op het gevoelige huidje. Het doorzichtige laagje sluit de huid niet af, maar laat haar ademen zodat het huidje haar natuurlijke kracht behoudt. Bovendien bevat Bepanthol® Babyzalf pro-vitamine B5 om het natuurlijke huidherstel te ondersteunen. Daarnaast bevat Bepanthol® Babyzalf geen onnodige toevoegingen zoals bewaarmiddelen of parfum. Benieuwd? Check de ingrediënten hier.

Rode babybilletjes | Smeeradvies

Vanaf de eerste tekenen van rode babybilletjes is het belangrijk om Bepanthol® Babyzalf te smeren op de billetjes van je kleintje, vooral bij de luierwissel voor het slapengaan. Bepanthol® Babyzalf legt namelijk een beschermend laagje op het gevoelige huidje. Het sluit de huid niet af, maar laat haar ademen zodat het huidje haar natuurlijke kracht behoudt en ’s nachts optimaal beschermd is tegen invloeden van buitenaf.

Rode babybilletjes | Wist je dat...

Rode babybilletjes tips | Smeer bij elke luierwissel Bepanthol Babyzalf

Gebruik Bepanthol® Babyzalf bij elke luierwissel om een beschermend laagje op de billetjes te leggen. Dit is zeker zinvol vlak voor het slapengaan omdat de luier de hele nacht aanblijft en de billetjes door de vette zalf goed beschermd blijven.

Meer tips? Check ze hier.

*Niet op open huid

Curve Image Luieruitslag

Onze producten

Bepanthol Babyzalf 100g

Bepanthol Babyzalf

Bepanthol® Babyzalf verzacht, beschermt en ondersteunt het natuurlijke huidherstel dankzij pro-vitamine B5. Klinisch bewezen. Zonder parfum of bewaarmiddelen.