Switch Language

Bepanthen | Liefde voor de huid

Bepanthen®: al meer dan 75 jaar liefde voor de huid. Bij Bepanthen® vinden wij de huid fascinerend. Wist je dat de huid het grootste orgaan van het menselijk lichaam is? Onze huid vormt een jasje dat de binnenkant van ons lichaam steeds beschermt tegen veranderingen en invloeden van buitenaf.

Meer weten over de huid? Lees verder.

Bepanthen | Van jong tot oud

Hoe je in aanraking komt met Bepanthen® kan voor iedereen verschillend zijn. Velen kennen ons van de Babyzalf, maar ook na het zetten van een tattoo of als je last krijgt van eczeem kun je bij Bepanthen® terecht. De Bepanthen® familie is inmiddels best uitgebreid en wij hebben producten voor jong tot oud. Bescherm en ondersteun ook jouw huidherstel bij rode babybilletjes, tepelkloven, eczeem, tattoos en droge of gevoelige huid.

Bepanthen | De Bepanthen fans

Elke dag streven wij bij Bepanthen® naar beter, voor elke leeftijd én voor iedereen. En dat dat gewaardeerd wordt, zien we terug bij onze gebruikers. Bepanthen® wordt aanbevolen door mama’s*, tattoo-artiesten**, en een heleboel fans op Facebook. Ben jij ook fan van Bepanthen®? Volg ons op Facebook.

Bepanthen | Jullie ‘favoriet’

Ons best verkochte product? Bepanthol® Babyzalf is jullie ’favoriet’. 

Bepanthol® Babyzalf verzacht de babyhuid vanaf de eerste tekenen van roodheid, beschermt en ondersteunt ook het natuurlijke huidherstel, dankzij pro-vitamine B5. Kan ook gebruikt worden voor verzorging van de tepels tijdens de borstvoedingsperiode.

Bepanthol® Babyzalf.

*niet op open huid

Bepanthen | 75 jaar ervaring

Alle Bepanthen® producten zijn ontwikkeld door onze specialisten met jarenlange ervaring in het ontwikkelen van producten die het natuurlijke huidherstel ondersteunen. Bepanthen® gelooft in de kracht en het zelfherstellende vermogen van de huid. Daarom maakt Bepanthen® het liefst gebruik van stoffen die het natuurlijke proces van het huidherstel ondersteunen.

Bepanthen | Niets meer, niets minder

Waar wij nog meer trots op zijn? Dat Bepanthen® producten alleen ingrediënten bevatten die je huid beschermen en verzorgen. 

* WOM survey, The insiders, 714 respondents May (2020).
** Consumer Survey, N=275, mei 2020