Switch Language

Nieuw! Bepanthen Tattoo – Wasgel

Bepanthen Wondgel 4 in 1

Nieuw! Bepanthen Handcrème

Bepanthen

- Voor het hele gezin - 

Velen kennen ons van de Babyzalf, maar ook na het zetten van een tattoo of als je last krijgt van eczeem kun je bij Bepanthen® terecht. De Bepanthen® familie is indmiddels best uitgebreid en wij hebben producten voor het hele gezin. Bescherm en ondersteun het natuurlijk herstel van de huid*.

Nr.1 in dermatologische verzorging | Wereldwijd

Nr.1 in dermatologische verzorging | Wereldwijd

*Nicholas Hall’s global database zelfzorggeneesmiddelen, DB6, op basis van aantal verkopen 2018

Jeuk | Last van een jeukende huid

Jeuk

Iedereen heeft wel eens last van jeuk, en iedereen weet hoe vervelend dat kan zijn. Jeuk kan variëren van een lichte tot een heftige irritatie. Veel mensen zeggen dat jeuk erger is dan pijn.

Baby uitzetlijst

Baby uitzetlijst

Gefeliciteerd! Je bent zwanger! Wat een bijzondere tijd is er voor jou en je partner aangebroken. Tussen alle nieuwe ontwikkelingen door, kan een checklist met alle benodigdheden je helpen voorbereiden op de komst van je baby.

10 tips bij nazorg tattoo

Tattoo | 10 tips

Nazorg is belangrijk, maar net als je tattoo ook heel persoonlijk. Wat de een prettig vindt, is niet fijn voor een ander. Er zijn wel een aantal standaard dingen waar je rekening mee kunt houden om de kans op slagen zo groot mogelijk te maken.

Huiduitslag

Huiduitslag

Huiduitslag is simpel gezegd uitslag die je direct op de huid ziet. Denk aan uitslag in de vorm van eczeem, roodheid, schilfering, blaasjes, vlekken of bulten. Soms heb je daarbij ook last van jeuk of zelfs pijnklachten.

Bepanthen producten