Smeerwijzer voor je baby | Bepanthen Belgium
Switch Language

Smeerwijzer voor je baby

Rode billetjes en een droog huidje. Baby’s kunnen te maken krijgen met dergelijke ongemakjes. Een natte luier kan de babybilletjes prikkelen en invloeden van buitenaf kunnen het gevoelige huidje irriteren. Het beste is natuurlijk dit te voorkomen.

Beschermen

Verwissel de luier meerdere malen per dag, want een natte luier kan de huid prikkelen. Bescherm de babybilletjes met Bepanthol® Babyzalf. Bepanthol® Babyzalf voor het verzorgen en helpen te voorkomen van rode babybilletjes. De babyzalf beschermt door een anti-wrijvingsbarrière te vormen. 

Ontspannen

Een bad nemen is een heerlijk ontspanmomentje voor je baby. Maar het water kan het huidje uitdrogen. Droog je baby na het badje goed af en gebruik Bepanthol® Babyzalf voor een optimale verzorging. Bepanthol® Babyzalf verzacht en ondersteunt het natuurlijke huidherstel*.

Ondersteunen

Het eerste jaar ontwikkelt je baby zich in een razendsnel tempo. Niet gek dat al die veranderingen hun weerslag kunnen hebben op de gevoelige babyhuid. Gebruik bij elke luierwissel Bepanthol® Babyzalf om de rode babybilletjes te verzachten en te beschermen.

*Pro-vitamine B5 ondersteunt het natuurlijke huidherste

Curve Image Baby Luieruitslag

Onze producten

Bepanthol Babyzalf 100g

Bepanthol Babyzalf

Bepanthol® Babyzalf verzacht, beschermt en ondersteunt het natuurlijke huidherstel dankzij pro-vitamine B5. Klinisch bewezen. Zonder parfum of bewaarmiddelen.