Tips voor droge huid na het zwemmen | Bepanthen Belgium
Switch Language

Droge huid na het zwemmen? Tips!

Zwembadwater kan de huid van je kindje uitdrogen. Dit komt door de aanwezigheid van chloor in het water. In chloor zitten bestanddelen die de natuurlijke oliën van je lichaam verwijderen. Hierdoor droogt je huid sneller uit.

Veel ouders vinden het belangrijk dat kinderen leren zwemmen. Daarom is het vaak onvermijdelijk om je kind aan chloor bloot te stellen. Bepanthen® helpt je met tips om de huid van je kindje te beschermen en te verzorgen. Voor en na het zwemmen!

Bepanthen Derma Hydraterende crème: voor droge, gevoelige huid bij kinderen

Het kan zijn dat je kindje ondanks de tips toch een droge, gevoelige huid heeft. Voor verzorging en bescherming van droge en gevoelige huid kan je Bepanthen® Derma Hydraterende crème gebruiken. Deze crème van Bepanthen® hydrateert, verzacht en verfrist de huid en bevat geen parfum.

De voordelen van Bepanthen Derma Hydraterende crème

  • Hydrateert, verzacht en verfrist
  • Lichte, niet vette textuur die makkelijk uitsmeert
  • Ondersteunt het natuurlijke huidherstel*
  • Zonder parfum
  • Voor groot en klein

*Dankzij pro-vitamine B5

Waarom een crème bij een droge huid?

Een crème bestaat voor het grootste gedeelte uit water waaraan vet is toegevoegd. Een crème smeert vrij gemakkelijk uit, trekt snel in en heeft een beschermende, verzachtende en verfrissende invloed op de huid.

Gebruik Bepanthen® Derma Hydraterende crème bij:

  • Dagelijkse verzorging en bescherming van droge en gevoelige huid
  • Verzorging en onderhoud van droge en gevoelige huid
  • Droge huidplekjes

Vaak komt droge huid van je kindje op dezelfde plekken op het lichaam naar voren. Het kan helpen om de droge huid van je kind eerder in te smeren. Hiervoor kan je bijvoorbeeld Bepanthen® Derma Hydraterende crème gebruiken, een fijne crème die helpt bij droge en gevoelige huid.

Bepanthen Derma Hydraterende crème

 

Curve Image Droge huid

Onze producten

Bepanthen Derma Hydraterende crème 50g

Bepanthen Derma Hydraterende crème

Bepanthen® Derma Hydraterende crème bij trekkerige, gedehydrateerde huid hydrateert, verfrist en ondersteunt het natuurlijke huidherstel dankzij pro-vitamine B5. Zonder parfum.

Bepanthol Herstellende Lippencrème

Bepanthol Herstellende Lippencrème

Bepanthol® Herstellende Lippencrème bij droge, ruwe en gekloofde lippen hydrateert en ondersteunt het natuurlijke huidherstel dankzij pro-vitamine B5. Zonder parfum.