Rode huid | Kind | Bepanthen Belgium
Switch Language

Rode huid kind

De huid van een kind is gevoeliger dan die van een volwassene. Veel kinderen hebben last van een rode huid. Vaak beginnen mensen pas te smeren met Bepanthen® zodra er rode plekjes op de huid zijn verschenen. Het kan helpen om rode huid(plekken) eerder te verzorgen. Je hoeft namelijk niet te wachten tot de plekken groot zijn. 

Rode huid als gevolg van een gevoelige huid

Een gevoelige huid kan ook rood zijn. Bepanthen® SeniControl - Dagelijks hydraterende crème is geschikt voor de dagelijkse verzorging van de droge en gevoelige huid. Deze crème is ook te gebruiken voor onderhoud van de droge en gevoelige huid na een opstoot van eczeem. Er werd aangetoond dat bij dagelijks gebruik van Bepanthen® SeniControl - Dagelijks hydraterende crème de periode tussen de opstoten minstens 3 maanden bedraagt*. 

Rode huid als gevolg van droge, ruwe huidplekken

Is de huid rood vanwege droge ruwe plekjes, bijvoorbeeld door het buitenspelen? In de herfst/winter is Bepanthen® Derma Hydraterende crème geschikt. Het beschermt de huid van je kindje. De crème verzorgt rode, ruwe en droge plekjes doordat de zalf het natuurlijke huidherstel ondersteunt**.

Benieuwd of dit een geschikte crème is voor de huid van jouw kindje?
Bekijk alle voordelen van Bepanthen® Derma Hydraterende crème en lees ook ervaringen/reviews van andere ouders.

Rode babybilletjes

De billetjes van je baby kunnen rood zijn door het schuren van de luier. Je herkent rode billetjes aan de rode plekken rond het luiergebied. Bepanthol® Babyzalf is geschikt voor de rode babybillen; het verzacht, beschermt en ondersteunt het natuurlijke huidherstel**.

Rode huid als gevolg van huidverbranding

De huid van je kindje kan ook rood zijn door eerstegraads huidverbranding of zonverbrande huid. Bepanthen® Wondgel 4 in 1, voor een versnelde wondheling van oppervlakkige wonden. Voor de hele familie.

Zonder parabenen. Medisch hulpmiddel.

Rode huid als gevolg van eczeem

Wanneer je kind last heeft van jeuk als gevolg van eczeem werkt Bepanthen® Eczema bij rode eczeemplekjes op de huid. Bepanthen® Eczema is een medisch hulpmiddel dat vrij verkrijgbaar is in de apotheek en parafarmacie. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing. Deze crème kan ook met een gerust hart bij baby’s worden gebruikt.

Bepanthen® Eczema werkt effectief: het zorgt voor verlichting van roodheid en jeuk. Zeker bij baby’s is dit fijn omdat ze dan minder geneigd zijn om te krabben; iets dat de roodheid van de huid zeker niet ten goede komt.

Ben je nieuwsgierig of deze Bepanthen® Eczema iets kan betekenen voor de rode huidplekjes van jouw kind?
Bekijk alle voordelen van Bepanthen® Eczema en lees ook ervaringen/reviews van andere ouders.

De voordelen van Bepanthen Eczema:

1.    Verlicht roodheid en jeuk binnen 30 minuten***
2.    Herstelt de huidbarrière
3.    Kleeft niet
4.    Zonder parfum, cortisone en bewaarmiddelen

Waarom een crème?

Een crème bestaat voor het grootste gedeelte uit water waaraan vet is toegevoegd. Een crème smeert vrij gemakkelijk uit,  trekt snel in en heeft een beschermende, verzachtende en verfrissende invloed op de huid.

Gebruik Bepanthen® Eczema bij:

  • Roodheid en jeuk van de huid als gevolg van eczeem bij kinderen
  • Mild tot matig eczeem
  • Allergische reacties van de huid, zoals bijvoorbeeld ook bij jeuk door een zonneallergie.

Andere ouders lezen ook..

Geen bewaarmiddelen Bepanthen® Eczema.

De periode tussen de opstoten bedraagt minstens 3 maanden opstootvrij met Bepanthen® SensiControl Dagelijkse hydraterende crème*.

*96% van alle baby's die de studie vervolledigd hebben, ontwikkelden gedurende 3 maanden geen nieuwe opstoten van extreme droogte (N=50).
**Dankzij pro-vitamine B5 deze stof heeft de bekende eigenschap het natuurlijke huidherstel te ondersteunen.
*** Stettler H, et al. KOM Dermatology. 2016. 11(7): 1-8 

Curve Image Huiduitslag

Onze producten

Bepanthen Eczema 20g

Bepanthen Eczema

Vanaf de eerste tekenen van lichte tot matige eczeem. Verlicht jeuk en roodheid binnen 30 minuten en ondersteunt het natuurlijke huidherstel. Zonder cortisone.