Switch Language

Ontdek! Bepanthen Tattoo - Nazorgzalf

Bepanthen Wondgel 4 in 1

Nieuw! Bepanthen Handcrème

Bepanthen

- Voor het hele gezin - 

Velen kennen ons van de Babyzalf, maar ook na het zetten van een tattoo of als je last krijgt van eczeem kun je bij Bepanthen® terecht. De Bepanthen® familie is indmiddels best uitgebreid en wij hebben producten voor het hele gezin. Bescherm en ondersteun het natuurlijk herstel van de huid*.

Nr.1 in dermatologische verzorging | Wereldwijd

Nr.1 in dermatologische verzorging | Wereldwijd

*Nicholas Hall’s global database zelfzorggeneesmiddelen, DB6, op basis van aantal verkopen 2018

Bepanthen Curve Image Donker Blauw
Jeuk | Last van een jeukende huid

Jeuk

Iedereen heeft wel eens last van jeuk, en iedereen weet hoe vervelend dat kan zijn. Jeuk kan variëren van een lichte tot een heftige irritatie. Veel mensen zeggen dat jeuk erger is dan pijn.

Baby uitzetlijst

Baby uitzetlijst

Gefeliciteerd! Je bent zwanger! Wat een bijzondere tijd is er voor jou en je partner aangebroken. Tussen alle nieuwe ontwikkelingen door, kan een checklist met alle benodigdheden je helpen voorbereiden op de komst van je baby.

10 tips bij nazorg tattoo

Tattoo | 10 tips

Nazorg is belangrijk, maar net als je tattoo ook heel persoonlijk. Wat de een prettig vindt, is niet fijn voor een ander. Er zijn wel een aantal standaard dingen waar je rekening mee kunt houden om de kans op slagen zo groot mogelijk te maken.

Huiduitslag

Huiduitslag

Huiduitslag is simpel gezegd uitslag die je direct op de huid ziet. Denk aan uitslag in de vorm van eczeem, roodheid, schilfering, blaasjes, vlekken of bulten. Soms heb je daarbij ook last van jeuk of zelfs pijnklachten.

Bepanthen Curve Image Donker Blauw

Bepanthen producten

Bepanthen® Handcrème

Bepanthen Handcrème

Het is optimaal om je handen te helpen met het voorzien van zijn beschermingslaag. Dit kan je doen door de handen geregeld in te smeren met een handcrème zoals Bepanthen® Handcrème. Zijn formule is dermatologisch getest met pro-vitamine B5. De crème trekt snel in, waardoor je je handen snel weer kan gebruiken.

Bepanthen-baby-50g

Bepanthen Baby

Bepanthen Baby - Rodebilletjeszalf verzacht, beschermt en herstelt vanaf de eerste tekenen van roodheid.

Bepanthen Eczema – Anti-jeukcrème 20g

Bepanthen Eczema – Anti-jeukcrème

Vanaf de eerste tekenen van lichte tot matige eczeem. Verlicht jeuk en roodheid binnen 30 minuten en ondersteunt het natuurlijke huidherstel. Zonder cortisone.

Bepanthen Sensi Daily Control

Bepanthen SensiControl Dagelijkse hydraterende crème

Bepanthen® SensiControl Dagelijkse hydraterende crème helpt de huid met neiging tot eczeem te beheersen dankzij dagelijkse hydratatie (24h) tussen de opstoten. Minstens drie maanden zonder opstoot*. Met prebiotica.

Bepanthen Derma Hydraterende crème 50g

Bepanthen Derma Hydraterende crème

Bepanthen® Derma Hydraterende crème bij trekkerige, gedehydrateerde huid hydrateert, verfrist en ondersteunt het natuurlijke huidherstel dankzij pro-vitamine B5. Zonder parfum.

Bepanthen Derma – Herstellende lippencrème

Bepanthen Derma – Herstellende lippencrème

Bepanthen® Derma – Herstellende lippencrème bij droge, ruwe en gekloofde lippen hydrateert en ondersteunt het natuurlijke huidherstel dankzij pro-vitamine B5. Zonder parfum.

Bepanthen Wondgel

Bepanthen Wondgel

Bepanthen® Wondgel 4 in 1 is een “slimme hydrogel” die zorgt voor verzorging van oppervlakkige wonden zoals snijwonden, schaaf- en brandwonden, huidkloven, en zonnebrand. Met een 4 in 1 werking: versnelde wondheling, onmiddelijke pijnverlichting, helpt infectie te voorkomen, vermindert het risico op littekens. Zonder parfum en zonder kleurstoffen.

Bepanthen Tattoo Nazorgzalf

Bepanthen Tattoo Nazorgzalf

Zachte bescherming met pro-vitamine B5 voor een snel huidherstel*. Aanbevolen door tattoo-artiesten**
Dermatologisch getest op de getatoeëerde huid. Zonder parfum of bewaarmiddelen.